Een kristallen broche

Je zou verbaasd zijn hoe nauw een diamanten broche en een kristallen broche bij elkaar passen. De kristallen broche, die meestal is gemaakt van Swarovski-kristallen, is bijna identiek aan het echte werk, behalve dat je geen echt dure prijs betaalt. Ook als je een kristallen broche koopt en je verliest hem toevallig of hij breekt helaas, je zult je niet zo slecht voelen, omdat je maar $ 10 dollar hebt betaald, of misschien $ 1.000 dollar. Veel vrouwen dragen tegenwoordig de kristallen broche. Overal spelden jonge vrouwen de broches op allerlei stoffen. Ik heb vooral veel vrouwen gezien die de kristallen broche kochten om hem op hun trouwdag aan zichzelf te spelden.

Ik geniet echt van de antieke kristallen broche. Het brengt me terug naar een tijd waarin dingen eenvoudiger waren en vrouwen zich gedroegen als dames. De antieke kristallen broche is gemaakt om eruit te zien als de stukken die onze overgrootmoeders, grootmoeders en zelfs moeders droegen. Mijn favoriete antieke kristallen broche-look zouden de antieke veelkleurige kristallen moeten zijn die op gele saffieren lijken, samen met de antieke metalen look. Ik vond er een online voor slechts $ 13,46, en dat was ook gloednieuw. Nou, ik neem dat terug, je moet ook de kleine vergoeding voor verzending en administratie betalen, maar toch koop je een geweldig sieraad voor minder dan $ 20 dollar.

De kostuumbroche is een andere favoriet van mij. De kostuumbroche is superleuk en erg goedkoop. Mijn favoriete kostuumbroche zou deze moeten zijn met kleine smaragdgroene steentjes rond de ronde vorm. Het had een gigantische smaragdgroene ronde steen in het midden van de speld (die voor mij leek op een pupil beadsΒ andΒ charms in het midden van een oog). Rondom het midden van het oog zaten kleine nepparels. Het stuk is een vintage-geΓ―nspireerde look uit de jaren 50 en wordt verkocht voor ongeveer $ 50 dollar plus verzend- en administratiekosten. Soms willen vrouwen de $ 50 dollar niet uitgeven voor een sieraad dat niet eens echt is, maar vanwege de grote overeenkomsten en het feit dat je je sieraden kunt behouden, is het eigenlijk een heel goede deal. Om je sieraden te behouden en echt waar voor je geld te krijgen, raad ik je aan om 1/2 kopje water, 3 druppels ammoniak en ongeveer 2-3 druppels afwasmiddel te mengen. Eerst moet je de stenen in je broche controleren en ervoor zorgen dat er geen losse zijn. Als je eenmaal tot de conclusie bent gekomen dat alle stenen stevig zijn en op hun plaats zitten, kun je beginnen met het wassen van je stenen met een zachte borstel (ik gebruik een tandenborstel, dat werkt het beste, maar je kunt iets soortgelijks gebruiken). Nadat je klaar bent met voorzichtig schrobben, spoel je je sieraden af. Mogelijk moet u het proces herhalen als dat nodig is. Door uw jaarlijkse sieradenreiniging uit te voeren, kunt u de sieraden behouden en vele jaren sprankelend houden. Je krijgt zeker waar voor je geld, wat altijd een geweldig gevoel is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *