Groen leven en de realiteit van zonnepanelen overwogen

Veel mensen vinden het belangrijk om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. En daarom gaan ze erop uit en investeren in zonnepanelen. Ze kopen ook zo’n dure doos, zodat ze wat ze niet gebruiken terug kunnen verkopen aan het elektriciteitsnet. Helaas is er meestal niet veel om terug te verkopen aan het elektriciteitsnet, en ze moeten nog steeds worden aangesloten op het elektriciteitsnet. De meest energieverslindende items in huis zijn zaken als airconditioners, ze verbruiken veel stroom. En ja, het is maar goed dat airco’s overdag nodig zijn, als de zon schijnt en hopelijk kunnen die Zonnepanelen kopen die kosten in de zomermaanden compenseren.

Als u echter wilt dat uw airconditioner minder werkt, kunt u het beste strategieรซn bedenken om bepaalde ramen gedurende de dag af te dekken, en een betere weersbestendigheid rondom uw huis gebruiken. Als je kleine kiertjes onder je deuren hebt, of plekken waar de koele lucht uit je airconditioner kan komen, dan moet je airconditioner meer draaien om de lucht in huis koel te houden. Investeren in tochtstrippen en weerbestendig maken is een stuk goedkoper dan zonnepanelen kopen. En het vermindert aanzienlijk de hoeveelheid energie die u nodig heeft in uw huis. Hetzelfde geldt voor het verwarmen van je huis in de winter.

Het lijkt nogal dwaas om allerlei soorten zonnepanelen te kopen zonder het weer te strippen, maar vaak geven mensen 20 of $ 30.000 uit, nemen hun belastingvoordeel en gaan ervan uit dat ze het juiste doen en groen leven. Misschien moet je eerst eens overwegen om de goedkoopste en meest energiezuinige dingen in huis te doen. Het vervangen van een oude airconditioner door de nieuwe efficiรซnte airconditioner is ook erg kostbaar. Maar het heeft weinig zin om extra zonnepanelen aan te schaffen die wel aardig wat geld kosten, zonder vervanging van een inefficiรซnte airco of in zuinige apparaten zoals koelkasten en wasmachines.

Er zijn heel veel dingen die je in en om het huis kunt doen als je echt groen wilt leven en energiezuiniger wilt worden, en zolang we het hebben over energiezuinigheid, hoe zit het dan met waterzuinigheid? Heeft u lekkende kranen, lekkende toiletten en heeft u uw toiletten vervangen door low float-technologieรซn? Er zijn zoveel dingen te doen als je groen wilt leven. En velen van hen kosten niet veel geld, en daarom raad ik u aan wat onderzoek te doen voordat u 20 of $ 30.000 gaat uitgeven aan het plaatsen van zonnepanelen. Ik hoop inderdaad dat u dit allemaal wilt overwegen en erover wilt nadenken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *