Opalescence-tandenbleekgel – u zult genieten van hoe uw tanden eruit zien in een paar korte weken

Opalescence-gel voor het bleken van tanden is een populair product voor het bleken van tanden. Veel mensen die dit product voor het eerst bekijken, werken waarschijnlijk als dit spul echt werkt. Als iemand die een blokje om is geweest en veel verschillende producten heeft gebruikt, wilde ik je mijn mening geven over wat werkt en of dit iets is dat je zou moeten overwegen om te kopen.

U moet realistische verwachtingen hebben bij het gebruik van dit product. Wittere tanden krijg je niet in een dag. De meest effectieve behandelingen werken nooit meteen. Het duurt jaren om gele tanden te krijgen, dus je moet niet verwachten dat je meteen witte tanden krijgt. Ik raad u aan om de behandelingen enkele weken van tevoren te starten als u er goed uit wilt zien voor een speciale gelegenheid. Wat het product betreft, het maakt je tanden niet gelijkmatig wit. U zult wat vlekken op uwΒ Crest BleekstripsΒ tanden zien als het product uw tanden witter begint te maken. U kunt het product met verschillende percentages gels gebruiken om verschillende resultaten te krijgen. De hogere percentages van het product zijn over het algemeen effectiever bij het verwijderen van de gels, maar de lagere percentages kunnen ook effectief zijn.

Met het hogere gelpercentage zal dit je tandvlees een tijdje erg gevoelig maken, maar het zal ook sneller resultaat opleveren. Ik zou persoonlijk aanraden om een lager percentage gel te gebruiken als je de tijd hebt om te wachten om je tanden witter te krijgen. Als u twijfelt over de Opalescence-gel voor het bleken van tanden, raad ik u aan het product te kopen. Ik denk dat je heel tevreden zult zijn met het resultaat. Vergeet niet dat de meeste bedrijven tegenwoordig een gratis proefversie van hun producten aanbieden, dus het kan geen kwaad om het eens te proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *